fbpx

U cilju pružanja svih neophodnih informacija o korišćenju sajta, prikupili smo pitanja koja nam najčešće postavljate, i ovde odgovaramo na njih.

 Kako da pišem odgovore na crtice i kako da zaokružujem odgovore?

Nažalost, nije moguće direktno popunjavanje vežbanja na sajtu. Umesto toga, potrebno je da imate kod sebe papir i olovku gde ćete zapisivati vaše odgovore. Možete i odštampati vežbanja, pa zatim direktno zapisivati odgovore na taj papir.

Kako da vidim rešenja? 

Da biste videli rešenja potrebno je da se ulogujete, ako ste se već ranije registrovali. Ukoliko nemate nalog na sajtu, potrebno je da se prvo registrujuete. Prilikom registracije potrebno je da koristite validnu imejl adresu da biste mogli da potvrdite kreiranje vašeg naloga klikom na link koji ćete dobiti na imejl adresu koju ste ostvaili priklikom registracije. Registracija je besplatna.

Kako da nađem lekciju ili vežbanje koje mi je potrebno?

Korisite opciju pretraga dostupnu na vrhu početne stranice da brzo pretražite sadržaje koji su u vezi sa pojmom koji vas interesuje.

Šta ako zaboravim šifru? 

Ukoliko ste zaboravili šifru, postoji opcija za zaboravljenu lozinku. Biće potrebno da unesete ispravnu imail adresu za vaš nalog. Verifikacioni kod će vam biti poslat i moći ćete da izaberete novu lozinku.

Šta je English Lane škola?

English Lane škola je onlajn platforma za učenje engleskog jezika.

Koja je razlika između English Lane sajta i English Lane škole?

Portal English Lane je besplatan sajt za učenje engleskog preko interneta. English Lane škola je plaforma za onlajn učenje engleskog preko interneta, gde postoji ograničen broj članova koji se mogu upisati i koji plaćanju članarinu za pristup školi.

Za razliku od besplatnog English Lane sajta, English Lane škola omogućava pristup kursevima, podršku profesora, konsultacije, kao i onlajn radionice, a sve to je uključeno u članarinu. Više o školi i kako se možete prijaviti pogledajte ovde: English Lane škola - Onlajn škola za učenje engleskog.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice, molimo vas pošaljite mejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Upiši se u English Lane školu

Nadam se da su ti moje lekcije, vežbanja i saveti korisni. Ukoliko ti se dopada moj pristup i želiš da se ozbiljno posvetiš učenju engleskog, predlažem da pogledaš ponudu moje onlajn škole engleskog jezika: klikni ovde da saznaš više o školi >>

Kada postaneš član škole, možeš da učiš engleski onlajn, onda kada tebi odgovara putem najmodernije platforme.

U okviru škole dobićeš pristup veoma lepo organizovanim, originalnim i kvalitetnim kursevima, materijalima za učenje, radionicama kao i ostalim pogodnostima namenjenim isključivo članovima škole.

Napomena: broj mesta u školi je ograničen.

 

Kolačići nam pomažu da prikažemo određene funkcionalnosti i obezbedimo najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete ovaj sajt, pristajete na korišćenje kolačića.