fbpx

Registracije su trenutno zatvorene.

Da li vam se dešava da znate reč na engleskom, ali niste sigurni kako se ona piše? U engleskom jeziku postoji dosta reči koje se razlikuju za po jedno ili dva slova, i često nastaju nedoumice, kada napisati koju od tih reči.

Iako su sve reči tačno napisane, postoji velika razlika kada se koristi koja od njih. Pogledajte 10 primera za slične reči engleskom, kako se pišu i kada se koristi koja od njih. 

 

 

__________________________________

Želiš da učiš engleski u prvoj onlajn školi engleskog? Pogledaj više o programu, metodi, utiscima polaznika i saznaj kako možeš da se prijaviš.

 

__________________________________

Pogledaj objašnjenja za ove i ostale nedoumice u engleskom jeziku i saznaj kako i kada se pišu ove reči:

 

Upiši se u English Lane školu

Nadam se da su ti moje lekcije, vežbanja i saveti korisni. Ukoliko ti se dopada moj pristup i želiš da se ozbiljno posvetiš učenju engleskog, predlažem da pogledaš ponudu moje onlajn škole engleskog jezika: klikni ovde da saznaš više o školi >>

Kada postaneš član škole, možeš da učiš engleski onlajn, onda kada tebi odgovara putem najmodernije platforme.

U okviru škole dobićeš pristup veoma lepo organizovanim, originalnim i kvalitetnim kursevima, materijalima za učenje, radionicama kao i ostalim pogodnostima namenjenim isključivo članovima škole.

Napomena: broj mesta u školi je ograničen.

 

Kolačići nam pomažu da prikažemo određene funkcionalnosti i obezbedimo najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete ovaj sajt, pristajete na korišćenje kolačića.